top of page

Over Studio Lilaline 

Bij studio LilaLine zijn we dol op het maken van te gekke prints en illustraties die je overal in huis kunt gebruiken, op papierwaren, behang, stoffen en zelfs op de vloer! We zijn altijd bezig met het bedenken van nieuwe en spannende thema's en stijlen voor ons vrije werk.

Onze creativiteit komt voort uit alles om ons heen: de natuur, verschillende culturen, coole trends en tijdloze klassiekers. We willen dat onze ontwerpen een breed scala aan mensen aanspreken, zodat iedereen iets vindt dat bij hun persoonlijkheid en stijl past.

We doen ons best om elk detail perfect te krijgen. Of we nu de lijnen en kleuren in onze illustraties perfectioneren of de beste materialen kiezen voor onze producten, we streven altijd naar het beste. En we blijven altijd experimenteren en innoveren, zodat we steeds weer met nieuwe en opwindende creaties kunnen komen.

Of je nu je huis wilt opvrolijken, je kantoor wilt pimpen of een coole sfeer wilt creëren in een winkel, met onze prints en illustraties breng je elke ruimte tot leven! 

225BEDD3-8385-4F45-B19F-9B65464D7DB0.JPG

NICOLINE BUIJS

Founder & ontwerper 

Studio Lilaline is founded by Nicoline Buijs. 

De natuur, de pluktuin en de seizoenen zijn haar grote bronnen van inspiratie. Nicoline kan zich verliezen in de details van een volle roze pioen of de overloop van kleuren in een herfstblad. Deze inspiratie zet zij om naar handgetekende, kleurrijke illustraties, die de basis zijn voor de producten van Studio Lilaline.

Sinds Nicoline moeder is, kan ze niet om brullende dino’s, wervelloze zeedieren en kriebelende insecten heen. Naast het digitaal worstelen met T-Rexen, maakt Nicoline vrij werk en kan ze haar handen laten wapperen in opdracht. Of het nou gaat om productontwikkeling, het stijlen van een ruimte of het meedenken over die gekleurde deurmat: Studio Lilaline is je vrouw voor vormgevingsklussen met kleur, bloemen en bravoure. 

954934B3-3665-4BF4-965F-8AB565D05BA1.JPG

LUCIEN ROOTH

Bakpapa & Backoffice

Handen op elkaar voor de bakkende badass en eindbaas van onze backoffice: Lucien Rooth! Zijn tomeloze energie en baksels zorgen ervoor dat Studio Lilaline geworteld is zoals zij nu is. Lucien is van alle markten thuis: hij denkt mee over nieuwe kleuren, producten en legt contact met leveranciers en producenten. 

Lucien is een sociaal dier en is altijd in voor een goed idee. Als je wilt samenwerken met Studio Lilaline, is de kans groot dat je Lucien tegen het digitale lijf loopt. Als je hem wilt omkopen, is alleen (real life) taart van de echte patissier goed genoeg. 

Duurzaamheid 

Bij ons staat eerlijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. We laten daarom al onze producten dicht bij huis maken, zodat wij weten dat onze producten op een veilige eerlijke manier gemaakt worden. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten of materialen en proberen we bij al onze producten duurzaamheid mee te laten spelen. Naast het zo duurzaam mogelijk produceren met bijvoorbeeld afbreekbare materialen, waterbesparende opties tijdens het produceren kijken we ook naar kwaliteit. Immers kun je wel op een zo duurzaam mogelijke manier willen produceren, maar als je product al snel in een prullenbak beland doe je dan al je mooie voorwerk voor niets. Daarom kiezen we bijvoorbeeld voor onze papierwaren voor hoge kwaliteit, sjieke materialen. Zodat je je gekozen ansichtkaart ook nog als een klein kunstwerkje kunt bewaren. 

bottom of page