top of page
3 A4 op een plank.png

Fleur je muur op met één van onze Art prints. 

Ontdek onze bloemenprints

Nicoline haalt haar inspiratie rechtstreeks uit de natuur, met haar wandelingen door de pluktuin als bron van creativiteit. Daar pikt ze de mooiste kleurenpaletten en bloemen op, om ze vervolgens om te toveren tot kleurrijke prints. 

Of je nu houdt van de weelderige pracht van pioenrozen, de frisheid van narcissen of de speelsheid van wilde pluimen, onze prints hebben voor elk wat wils. Nicoline vangt de levendigheid van de natuur in haar ontwerpen, zodat je elke dag kunt genieten van een stukje buitenleven binnen je eigen vier muren.

Onze A4 prints zijn gedrukt op stevig papier, zodat je ze ook op vrijstaand op een plankje neer kan zetten. 

De A3 en A2 Prints zijn geschikt voor in een posterhouder of in een lijstje. 

7AA57E4D-B5D3-4307-9EC1-E9C7BF027937.JPG
steden 3 .png

City Art prints

De Art Cities zijn geboren uit Nicoline's jeugdige fascinatie voor landkaarten. Als kind verzamelde ze ze al, dol op de kleuren en vormen. Die liefde voor cartografie zie je terug in haar unieke prints.

Elke city print begint met met de hand getekende lijnen en vormen, geïnspireerd door verschillende landkaarten die Nicoline over elkaar heen legt. Het resultaat? Een boeiend beeld dat soms wat abstract lijkt, maar als je goed kijkt, herken je de stad en haar infrastructuur. Soms gebruikt ze wel vijf verschillende kaarten voor één print, waardoor het een mix wordt tussen een landkaart en een abstract kunstwerk.

Fantasie prints

Sinds we kinderen hebben, is er bij Studio Lilaline geen rem meer op de fantasie. Samen met onze kleintjes, die een ongelooflijke fantasie hebben, creëren we betoverende beelden die alleen in dromen of verhalen lijken te kunnen ontstaan. Soms laten we de kinderen zelf een groot deel van de regie nemen. "Nee mama, die dinosaurus moet niet groen zijn, maar roze!" Maar wanneer de avond valt en de kinderen in bed liggen, gaat onze eigen verbeelding door. We dromen dan verder over zwemmende walvissen die dienst doen als vervoermiddel of over rondstampende dinosaurussen met taarten op hun rug.

188CE874-4A31-4611-A77F-C6BA0273AC1C.JPG
bottom of page